31 Ağustos 2015 Pazartesi

Haritalar,artık ev dilaveorasyonunun bir parçası.Tasarımcılar duvarlardan mobilyalara heryeri ve herşeyi coğrafi atlas haritalarla dilaveore ediyorlar.Haritalar,sadece duvarları süslemilavele kalmıyor,kullanıldığı milaveanlara hoş bir atmosfer de kazandırıyor.Dilaveorasyonda seyahat,eğlence,denizle ilgili bir tema oluşturmak istiyorsanız haritalardan yararlanabilirsiniz.Üstelik yatak odanızdan çalışma odanıza evinizin her odasında uygulayabilirsiniz.
Her dilaveorasyon stilinde haritaları kullanabilirsiniz. Modern,country,rustik,klasik dilaveorasyon tarzlarında haritaları kullanabilirsiniz.
Mobilyalarınızın üzerine haritalarla dilaveupaj uygulaması yaparak country tarzındaki evinizin dilaveorasyonunu tamamlayabilirsiniz.Evinizin herhangibir odasına harita desenli duvar kağ� �dı uygulayabilirsiniz.Eski haritaları,sanat eseri olarak değerlendirebilir,çerçeveletip duvarınıza asabilirsiniz.

 
Haritaların ev dilaveorasyonunda en çok kullanılan alanlardan birisii de çalışma odalarıdır.

 
Haritaların farklı kullanım alanları.Odanızın kapısında veya abajurunuzda,yatak başı olarak veya harita desenli bir yastık olarak kullanabilirsiniz.Kutularınızı harita desenli kağıtlarla kaplayabilir,mobilyalarınza,eşyalarınıza dilaveupaj uygulaması yapabilirsiniz.Bakınız.dilaveupaj nasıl yapılır.


 
Çocuk odalarında haritalar milaveanı renklendirirken,korsan temalı çocuk odası dilaveorasyonunda da kullanılabilirsiniz.
Bunlar da ilginizi çilaveebilir
Dilaveupajın farklı objelerde uygulanışı
Decoupage(dilaveupaj)uygulanmış tepsi
Oturma odalarında renk seçimi
Dilaveorasyonda haritalar

, ,

0 yorum:

Yorum Gönder