21 Ekim 2015 Çarşamba

 Sarı renkle dilaveorasyon
 Güneşin rengi olan sarı,güneş gibi parlak ve sıcak bir renktir.Neşe,mutluluk,sevinci,yaşamı simgeler.Kullanıldığı milaveanlarda dinamik,enerjik bir atmosfer yaratır.Zihin üzerinde uyarıcı bir etkisi olduğundan yaratıcılığı artırır.Dilaveorasyonda karanlık odaları aydınlatmak,milaveana neşeli,enerjik bir etki yaratmak istiyorsanız sarı renk ve tonlarını kullanın.Her renkle uyum amaçıylade kullanabilebileceğiniz sarının canlı tonlarından pastel tonlarına kadar her tonunu dilaveorasyonda kullanabilirsiniz.Sarı renk ışığı yansıtıp,gözü yoracağından kullanım miktarı önemlidir.Bakınız.Sarı milaveanlar
Sarı renkle dilaveorasyon amaçıyla ipuçları
*Sarı rengi modern,klasik,country her tarz dilaveorasyonda  kullanabilirsiniz.Sarının canlı tonlarını modern dilaveorasyon stilinde,pastel tonlar ını country stil dilaveorasyonda tercih edebilirsiniz.
*Sarı rengi  oturma odanızdan,yatak odasına,antrenizden banyonuza,mutfağınıza evinizin her odasına uygulayabilirsiniz.
*Sarı parlak ve güçlü bür renktir.Büyük mobilyalarda ve alanlarda kullanmaktan kaçının
*Sarı renkle dilaveorasyona az miktarla başlayın. Bu bir yastık,perde,aksesuar gibi küçük parçalarda yapılacak renk vurgusu olabilir.
*Bir sanat eseri üzerine dikkat çilavemilave istiyorsanız,sarı renk kullanın.
*Sarı aynı zamanda yaz rengidir.Dış milavean dilaveorasyonunda sarının enerji veren,neşeli atmosferinden yararlanın.
*Sarı rengi ve tonlarını birlikte kullanacaksanız siyah renk kullarak denge sağlayabilirsiniz.
Sarı duvar rengi:Koyu sarı renk duvarlarınızı,beyaz ve nötr renkler kullarak dengeleyebilirsiniz.bakınız:duvarlara boya rengi seçim ipuçları
 
Yaz rengi sarı:
Yazlıklarınızda ve dış milavean mobilyalarında sarı renk kullanımı
Antrede sarı renk:Karanlık girişlerde sarı rengin aydınlatıcı gücünden yararlanın.Bu sarı renk duvar veya mobilya olabilir.
 
Sarı mutfaklar:Modern mutfaklarda canlı sarı tonları,country mutfaklarda pastel tonları tercih edebilirsiniz.
 Yatak odasında sarı renk:Her sabah güneşli bir odada uyanmayı kim istemez.Hayata olumlu bakmayı,güne enerjik,mutlu,yenilenmiş olarak başlamayı istiyorsanız sarı rengin gücünden yararlanın.
 
Siyah-sarı-beyaz renk uyumu
 
Yemilave odasında siyah-sarı:siyah-sarı dilaveorasyonla rafine ve davetkar bir ortam yaratın.
Çalışma odasında sarı renk:Sarı rengin zihin üzerinde olumlu etkisinden yararlanmak,yaratıcılık gerilavetiren işiniz varsa sarı rengi kullanın.
 
Banyoda sarı renk

Sarı renkle eğlenceli,renkli milaveanlar:sarı renk her renkle uyum sağlar.Canlı renklerle birlikte kullanılan sarı renk milaveana neşeli,dinamik bir hava katacaktır.
Sarı renk,leylak,turuncu,mavi,yeşil gibi her renkle uyum sağladığı gibi bej,kahve,gri gibi nötr renklerle de uyum sağlar.
 Bunlar da ilginizi çilaveebilir.
Yatak odası duvarlarında  renk seçimi
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları
İç milavean dilaveorasyonunda renk seçimi
Milaveana uygun boya rengi seçimi
Renklerin uyumu 












, ,

0 yorum:

Yorum Gönder