13 Nisan 2015 Pazartesi

Dilaveorasyonda moda olan renk ikilileri arasında mor ve turkuaz uyumlu ve şık dilaveorasyonlarda karşınıza çıkıyor. Zenginliği ve huzuru yansıtan bu iki renk bir araya geldiğinde renk patlaması yaşanabiliyor. Bu evrede renklerin kullanım yoğunluklarına bağlı olarak bu tesiri kontrol edebilirsiniz. Değişik renkleri de araya ilave ederilave değişik dilaveorasyon tarzları oluşturmanız da bu iki renk ile olası olacaktır.

Dilaveorasyonda mor ve turkuaz genel olarak aksesuarlarda seçenilave edilerilave ana bir rengin üzerinde kullanılmaktadır. Duvar gibi odanın heryerine hakim olacak bir alanda bu renkleri kullandığınızda yoğun bir renk ile karşılaşabilirsiniz. Kullanım yeri ve emeline göre seçenilave edeceğiniz mor ve turkuaz renkler sıradışı milaveanlar yaratmanın da anahtarı olacaklardır.

En sade kullanımını beyaz renk ile dilaveore edilmiş bir odada yastık, perde ve örtü gibi eşyalarda bu renkleri kullanarak ele geçirebilirsiniz. Turkuaz ve mor yastıklar, koltuk şalı, birkaç obje ihtiyaç duyulan tesiri yaratmanızı fazlasıyla sağlayacaktır.





, ,

0 yorum:

Yorum Gönder