13 Nisan 2015 Pazartesi

Avrupa nın en Kaliteli tanınmış markalarından biri olan şömine üretmede ustalıklarını kalitelerini ortaya koymuş M-Design markalı odunlu şömine modelleri.Çift Cidarlı olup  Çift katmanı ve orijinal izolasyon kiti sayesinde ısı odası gerilavetirmeyen kurulumu ile kolaylık sağlayan Şömineler.
 Sessiz ve sağlam asansör sistemi 4mm çelik yanma haznesi bölümü,paslanmaz baca özelliğine sahip şömine ünitesi Her zamanki gibi beyazın asaleti ortadaşömine önünde kış keyfini sürmilave ev ısıtıcıları arasında en çok terciğ edilen şömine modelleri Yanmaz cam ile korunan,pudra tonlarında sade ve şık bir şömineİs tutmayan iç refrakter tuğla sayesinde kirli ve kara pis bir görüntü oluşturmayan,Hava sirkülasyon sistemiyle is tutmayan cam ve CE onayının yanı sıra en katı kalite kriterlerine sahip DIN Plus kalite belgeli.Odun şöminesi Yine M-desing marka Dilaveoratif Blacksteel baca borusu olan,Yandan açılan kapak sistemi sayesinde temizliktemM koaylık,7 yıl Garantili.
 Özellikle yüksilave tavanlı milaveanlar ve evler,salonlar amaçıyla şık görünümlü,kaliteli,odun tüketiminde az ısı derecesinde tasarruflu,Agorafocus 850, Suspended Agorafocus 630'ün geliştirilmiş versiyonudur. Model 630 'den daha büyük olduğu amaçıyla geniş yaşama alanlarına ve yüksilave tavanlı evler amaçıyla idealdir. Geniş pyroseramik cam pencere bu geliştirilmiş küresel yüzeyi kaplamakta ve yanan ateşin aydınlığını kusursuz bir seyretmeyi sağlar.  Klasik şömine modeli,is tutmayan iç tuğla, modern tasarım kolay kullanımıil öne çıkan bir marka,model
 yine klasik şömine görümünde önünde çay,kahve, şarap keyfi yapmak amaçıyla romantik:)
Özellikle modern şömine modelleri tercih edenler amaçıyla Asansör kapağı sayesinde kamufle edilebilen şık,beyaz bir odun şöminesi Tüm detaylar ve diğer markalara,modellere Burdan ulaşabilirsiniz.Şömine Fiyatları,Yeni Şömine Modelleri,Şömine Resimleri, www.decofire.com
Odunlu şömineler
Yakıt olarak odun kullanabileceğiniz ,yatay ve dikey formda asansör kapaklı çerçevesiz cam tasarımlar ve benzersiz kolilavesiyonlar.
 Doğalgazlı Şömineler
Yakıt olarak Doğalgaz veya LPG ye uyum amaçıylade çalışan uzaktan kumandalı kapalı ve açık tasarımlar.
Elilavetrikli Şömine
Elilavetrik ile çalışan LedFire tilavenolojisi içeren uzaktan kumandalı,estetik detayları ve geniş ölçü şeçenilaveleri bulanan elilavetrikli şömine ve modelleri.
Bacasız Şömineler
Yakıt olarak Bioethanol kullanabileceğiniz baca gerilavetirmeyen kolilavesiyonlar.

, ,

0 yorum:

Yorum Gönder