19 Eylül 2015 Cumartesi



Karyola başı yataklara temel karakterini veren unsurlar arasında gelir. Bu nedenle doğru seçilecilave bir karyola başıyla yatak odası dilaveorasyonunda hızlı ve kolay bir çözüm üretilebilir. Karyola başı seçiminde karyola başının bu özelliği göz önünde bulundurarak yapılabilecilave kimi seçimler şunlardır:

Yatağa Kişilik Kazandırmak

ev dilaveorasyonunda altın kaidelerden bir tanesi de evin kişiselleştirilmesidir. Başka bir deyişle evin dilaveorasyonunda yaygın analiz eder kullanılsa dahi hanede ikamet edenlerin kendilerine has dokunuşlarının hanede bariz olması gerilaveir. Bunun kolay yollarından bir tanesi de karyola başını bu şilaveilde seçmilaveten geçer. Mesela ailenin benimsediği bir sözün veyahut hane sakinlerinin isminin bulunduğu bir karyola başı bu noktada çok büyük bir artı kazandırır. Aynı şilaveilde karyola başı üzerine bir resim ya da resim de yerleştirilebilir. Bu sayede yatağa ve yatak odasının geneline bir kişisellik ve yaşanmışlık kazandırılır.

Aydınlatma Uygulamaları

“Nasıl yatak odası aydınlatması seçilmeli?” sualini soranlar amaçıyla ideal çözümlerden bir tanesi de karyola başına yerleştirilmiş aydınlatma çözümleridir. Karyolaya yakın alanlarda aydınlatma çözümleri yaygın olarak kullanılır ancak karyola başının dolaysız üzerinde yer alacak bir aydınlatma uygulaması son derece özgün ve kullanışlı olacaktır. Bu noktada elilavetrik tesisatının doğru şilaveilde kurulması ve kullanılacak lambaların doğru seçilmesi çok ehemmiyetli bir yer meblağ. Ancak doğru şilaveilde heyetmiş bir karyola başı aydınlatmasının da kazandıracağı şıklığın yerini hiçbir şey tutamaz.

, ,

0 yorum:

Yorum Gönder