14 Eylül 2015 Pazartesi

Sizlerde evinize güzel bir Kitaplık ünitesi yaptırmak istiyorsanız bu tarz ilginç Evin Dilaveorunda farklılık yaratan tasarımlar istiyorsanız bu taz güzel Kitaplıkları Terciğ edebilirsiniz. Ağaç şilavelinde labirent tasarımlı güzel özellikle pastel tonlardaki mobilyalar ve koltuk takımları amaçıyla  çok uygun durur.Arka plandaki Duvara yapılan Ağaç dövmesi, yada Boyası Kitaplığa ayrı bir hava katmış.

 Dikdörtgen şilavelindilavei bu Ahşap Kitaplık Biblo ve Kitapları  koymak amaçıyla özellikle  büyük salonlar ve kitap okuma odaları,Çalışma odaları amaçıyla ideal.
 Alfabetik görünümlü değişik bir Kitaplık dizaynı.Özelikle arka plandaki sarı duvar boyası Kitaplığın modelni ortaya koymuş.
 Buda Evlerinin Dilaveorunda farklılığı sevenler amaçıyla çok güzel kedi şilavelinde bir Kitaplık modeli.Yine Geometrik şilaveillerle sanki Tangram oyunundaki görüntü oluşturulup güzel,farklı bir Kitaplık Ünitesi olmuş.
  Merdiven altını nasıl değerlendirirm diyenler buyursun bu Tasarım hem kullanışlı hem Evinizin Dilaveorasyonuna ayrı bir hava katıcaktır.
 Metal ve Ahşapın birleştirildiği Az yer kaplıyan kitap koyma ünitesi
 Spral şilavelinde Yuvarlak Ahşap Bir kitaplık Ünitesi
 Dişi ve Erkeği Anlatan yine daire şilavelinde tasarlanmış özellikle siyah beyaz ev mobilyaları amaçıyla ideal bir Kitaplık.
Kitaplık,Ahşap Kitaplık,Tasarımları,Modelleri,Mobilyaları,2015 kitap raf modelleri, 2015 kitap üniteleri, 2015 kitaplık, 2015 kitaplık fiyatları, 2015 kitaplık modelleri, 2015 kitaplık modelleri foto galeri, 2015 kitaplık modelleri resimleri, 2015 kitaplıkları, kitaplık, mobilya genç odası, modelleri,Ofis Mobilyasi

, ,

0 yorum:

Yorum Gönder